Het verblijf in onze zorghotel

Vakantie in een zorghotel.

Het kan voorkomen dat u tijden uw vakantie zorg met verblijf nodig heb.
Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of u wilt graag op langdurige vakantie, maar heeft u zorg nodig. Ook voor korte zorgvakantie kunt bij Huize Eline terecht. Onze locaties in Suriname beschikt over zorghotel (zorgappartementen), speciaal ingericht voor een tijdelijk of lang verblijf.

Begeleiding

In onze zorghotel kunt u onder professionele begeleiding in alle rust herstellen én genieten. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen professionele team.

 

Herstellingsoord

 

Onze zorghotel fungeert ook als een herstellingsoord; een brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar uw eigen woning. U bent bijvoorbeeld geopereerd maar nog niet klaar om naar uw woning terug te keren.

Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet weer even ‘opladen’. In situaties als deze kan een tijdelijk verblijf in onze zorghotels een uitkomst. Huize Elsje neemt u alles uit handen, zodat u in alle rust en onder professionele begeleiding kunt genieten van u welverdiende vakantie. In onze zorghotel komt u in een huiselijke omgeving terecht met het gevoel van thuiskomen dat het verblijf prettig maakt.

Suriname

Wilt u op vakantie in Suriname maar heeft u zorg nodig? Ook dan biedt een tijdelijk verblijf in onze zorghotel uitkomst. Hier voelt u verblijf namelijk écht als vakantie. U bent even weg uit de eigen omgeving, maar ontvangt daarbij wel de zorg die nodig is. En dat 24 uur per dag. We doen er alles aan om het onze logees naar hun zin te maken. We verzorgen alle maaltijden en organiseren dagelijks passende activiteiten. Dit allemaal op een unieke locatie in Suriname, waardoor het vakantiegevoel versterkt wordt.

Mantelzorg

Met het verzorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij/zij er zelf ook even tussenuit kan gaan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid vooro.

Onze tarieven.

Het tarief voor een verblijf in het zorghotel is vanaf € 250*, – per dag.

In dit tarief zijn:
.  Huur van het zorgappartement
.  Driedaagse maaltijden
.  Linnengoed
.  Deelname aan de welzijnsactiviteiten
. En de huishouding.

Extra service

U kunt gebruik maken van onze was service. De kosten bedragen voor één persoon €50,- en voor twee personen *€75,- per week. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van uw verblijf vergoed wordt via een aanvullende verzekering.
Informeert hierover bij uw zorgverzekeraar.
De zorg in Suriname wordt geleverd vanuit de (tijdelijke) indicatie.
Het maximale verblijf mag maximaal drie maanden.

*Voor bovenstaande geldt: prijswijzigingen voorbehouden.

error: Inhoud is beschermd !!