DE HELPDE HAND

Stichting HUIZE ELSJE bied commerciële en vrijwilligers diensten aan.

Bekijk onze categorieën

Medisch

De medische zorg is bestemd voor mensen die om diverse redenen problemen ondervinden bij de toegang tot de gezondheidszorg

Onderwijs

Wij bieden we verschillende gratis trainingen en cursussen aan. mogelijk gemaakt door sponsoring en donatie

MEDISCHE HULPMIDDELEN

Via ons uitwissel portaal worden Hulpmiddelen beschikbaar gesteld,

Gezondheid Vakantie

Samenwerking met Eroline Care de hoogwaardige zorg die u in Nederland gewend bent, maar dan in Suriname – waar u grenzeloos uzelf kunt zijn.

De eerste stap naar dit mooie werk

“Toen mijn moeder de diagnose nierinsufficiëntie en dementie kreeg, stond ons leven op zijn kop. Voor mij was het erg moeilijk om dit te accepteren. Een baan binnen de zorg was nooit mijn roeping, maar ik zegde mijn baan als doktersassistente in het ziekenhuis direct op en besloot om zelf voor mijn moeder te gaan zorgen.

Mijn verdriet kon ik omzetten in liefde, door mijn moeder tot de laatste dag van haar leven te verzorgen. Tijdens mijn zorg voor haar kreeg ik steeds de neiging en het gevoel ook voor anderen te zorgen. Ik beloofde haar dat ik er met dezelfde liefde ook voor anderen zou zijn. Ik heb mijn opleiding tot [welke opleiding?] afgerond in [jaartal] en ik ben nog altijd werkzaam in verpleeghuizen, instellingen én ziekenhuizen.

“Zuster, komt u morgen weer?”

Onze donaties categorieën

error: Inhoud is beschermd !!